ervaringen

Wat zeggen anderen over onze trainingen?


We stellen jouw feedback zeer op prijs, immers alleen met jouw feedback kunnen wij onze trainingen verbeteren.

Wat een waardevolle cursus is dit geweest!

En nog steeds, want alle gesprekstechnieken die we aangereikt hebben gekregen, zijn fundamenteel voor ons werk. Verbinden, reflecteren, veranderen... alles om mensen weer in hun eigen kracht te zetten en zelfvertrouwen op te laten bouwen. Gedurende het gehele proces zijn we bezig geweest met bewustwording van gespreksvoering door theorie toe te passen in de praktijk. Vooral het eigen maken van dit alles maakt mijn eigenheid in hulpverlenen compleet! Niet 'zomaar een cursus' maar eentje waar we nog heel veel van het geleerde blijven toepassen. Kelly: bedankt voor alle positiviteit en de rust die je uitstraalde tijdens de bijeenkomsten.

profile-pic
Marielle Joosten
Jeugdzorgwerker bij de gemeente Deurne

Mijn complimenten hoe je training geeft!

Kelly mijn complimenten hoe je de training geeft en hoe je bent. Ik ben vaak sceptisch over zulke trainingen, maar deze blijft door de manier van herhalen goed hangen en levert me veel op. Ik hoop in de toekomst dat we van jullie meer trainingen mogen ontvangen.

profile-pic
Maarten Kapellen
Gezins- en jongerencoach gemeente Deurne

Een echte aanrader voor iedereen die gesprekken voert

Ik heb de training motiverende gespreksvoering gevolgd bij Ellen. Een echte aanrader voor iedereen die gesprekken voert met klanten/cliënten. Ik merk dat ik na de training beter in staat ben om open en ondersteunende vragen te stellen. Hierdoor krijg ik meer informatie over de persoon en zijn/haar drijfveren. Dit werkt zeer verhelderend.

profile-pic
Betsie Theeuwen
Doelmatigheidscoach gemeente Venlo

Een erg leerzame training!

Een erg leerzame training! Erg praktisch ingedeeld in combinatie met genoeg diepgang in de stof zorgde voor veel handige handvaten om meteen mee aan de slag te gaan in de praktijk. Door de vele herhalingen neem je deze methodiek al gauw mee in je manier van werken. Aanrader!

profile-pic
Carlo Twickler
Persoonlijke begeleider bij Omcare

Aandacht voor ieders leertraject!

De training motiverende gespreksvoering bij Ellen gevolgd. Zeer leerzaam en een echte aanrader voor iedereen die met advisering en begeleiding bezig is! Ook vanuit de online training wist Ellen middels actieve en leuke gespreksvormen ons aan het werk te zetten. Ellen is een deskundige en ervaren trainer met aandacht voor ieders leertraject. De training was gericht op oefenen maar ook op theorie en kennis overdracht. Ik heb er veel aan gehad en merk dat ik het kan toepassen in de praktijk. Ook fijn dat ik af en toe nog kan terugvallen op het uitgereikte handboek, want het is en blijft oefenen en het geleerde toepassen. Ben blij dat ik de training heb gevolgd!

profile-pic
Kartin Baetsen
Adviseur Verzuim en Regintegratie at ROC / Gilde opleidingen
>